De zoektocht naar het perfecte geboorte armbandje

In 2018, na de geboorte van ons petekind, begonnen we met onze zoektocht naar het perfecte geboorte armbandje. We kwamen van een kale reis terug; de meeste gouden armbandjes voor kinderen waren niet zo origineel, en al helemaal niet mooi gepresenteerd.

Een idee was geboren

Misschien kunnen we dit wel beter? We gingen aankloppen bij een familielid dat al jaren in de juwelensector werkte voor advies, en besloten om zelf een poging te wagen. Het duurde enkele maanden voor we onze eerste volledige collectie bijeen hadden.

Onze eerste verkoop

In maart 2019 waren we éindelijk klaar om te starten. Vol spanning wachten we op onze eerste verkoop, en... Yes! We verkochten ons eerste armbandje al een aantal uur later! We waren super enthousiast, en zagen het als een bevestiging dat ons buikgevoel juist zat.

We breiden uit

Fast forward 2 jaar en duizenden tevreden klanten later. We zien dat er nood is aan veel meer soorten toffe juweeltjes voor kinderen, niet alleen armbandjes. En ook mama's zoeken vaker en vaker een juweeltje dat bij dat van hun kindje past.

Daarom bieden we nu ook gouden oorbelletjes, birth stone ringen en naamkettingen aan, voor mama's en voor kids. En sinds kort hebben we prachtige juwelendoosjes, zodat je ook iets hebt om al die juweeltjes in te bewaren ;).

Made in Europe.

Al onze armbandjes worden ontworpen in België en geproduceerd en samengesteld in Italië.

1000+

Tevreden klanten

100%

Echt goud

30 Jaar

Ervaring in juwelen

Contacteer ons

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bekijk onze collectie

Je kan al onze armbandjes en sieraden vinden bij Orsini Diamonds.

Openingsuren:

Ma - Za, 10:00-18:00
Zondag, 10:00- 17:00

Adres:
Keyserlei 32,
2018, Antwerpen
België