Excellent               
Read our reviews on
Excellent     
on

Onze zoektocht

De zoektocht naar het perfecte geboorte armbandje

In 2018, na de geboorte van ons petekind, begonnen we met onze zoektocht naar het perfecte geboorte armbandje. We kwamen van een kale reis terug; de meeste gouden armbandjes voor kinderen waren nogal saai, en niet mooi gepresenteerd.

Een idee was geboren

Misschien kunnen we dit wel beter? We gingen aankloppen bij een familielid dat al jaren in de juwelensector werkte voor advies, en besloten om zelf een poging te wagen. Het duurde maanden voor we de volledige collectie bijeen hadden.

Onze eerste verkoop

Na maanden voorbereidend werk waren we op 1 maart 2019 éindelijk klaar om te launchen. Vol spanning wachten we op onze eerste verkoop, en... Ja hoor, we verkochten ons eerste armbandje al een aantal uur later! We waren extatisch, maar we zagen het ook als een bevestiging dat ons buikgevoel juist zat.

We breiden uit

Fast forward 2 jaar en honderden tevreden klanten later. We zien dat er nood is aan veel meer soorten toffe juweeltjes voor kinderen, niet alleen armbandjes. En ook mama's vragen zoeken meer en meer een bijpassen juweeltje. Daarom bieden we nu ook gouden oorbelletjes en birth stone ringen aan. En sinds kort hebben we prachtige juwelendoosjes, zodat je ook iets hebt om al die juweeltjes in te bewaren ;).

Made in Europe.

Al onze armbandjes worden ontworpen in België en geproduceerd en samengesteld in Italië.

Logo

750+

Tevreden klanten

100%

Écht goud

30 jaar

Ervaring in juwelen

Wat maakt ons uniek

Écht goud
Onze armbandjes zijn steeds vervaardigd uit puur goud (dus niet verguld) en van de hoogste kwaliteit, in 9, 14 of 18 karaat. Zònder gebruik van nickel of andere toxische stoffen.

Fijnste gravures
Elk armbandje kan gegraveerd worden met naam en/of datum. We werken enkel met laser gravure voor het fijnste resultaat.

Voordelige prijzen
We streven ernaar steeds de beste prijs te bieden voor onze gouden armbandjes. Vind je een gelijkaardig armbandje toch ergens goedkoper? Laat het ons gerust weten

Unieke designs
We streven ernaar om steeds de meest verfijnde designs van armbandjes aan te kunnen bieden. Zo hoef je geen uren te zoeken naar het ideale baby armbandje.
Onze winkel

Bezoek onze winkel

Geraak je er niet helemaal uit? Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel en geniet van ons persoonlijk advies.

Select language