Excellent               
Read our reviews on
Excellent     
on

Over ons

 

Hi,

Leuk dat je even een kijkje neemt op onze website. Olivia for Kids is een klein merkje, enkel en alleen gespecialiseerd in hoogwaardige gouden baby armbandjes.  

Ons verhaal

Na de geboorte van mijn petekindje eindeloos op zoek te zijn geweest naar het perfecte baby armbandje, vond ik dat dit beter kon. Juweliers verkochten dit uniek cadeau als een extraatje bij de volwassenen-collectie. De eerste de beste collectie, met weinig aandacht voor kwaliteit of de unieke noden van kinderen. En toch zijn kinderen, en baby's, op een aantal vlakken heel verschillend. Zo zijn ze bijvoorbeeld een stuk gevoeliger aan toxische materialen en moet uitgekeken worden met loszittende stukken. 

We vonden het belangrijk dat kinderen baby armbandjes aangeboden kregen die op hun specifieke noden waren afgestemd. Met een minimale impact op de wereld rondom (milieu en samenleving). We besloten daarom om Olivia een kans te geven, een merkje dat enkel baby armbandjes aanbiedt, waarvan we met zekerheid kunnen zeggen dat ze kindvriendelijk zijn. In lijn met onze visie om onze kinderen in een mooiere wereld te laten opgroeien, storten we bovendien voor ieder verkocht armbandje 1 euro aan de Make-a-Wish® organisatie.

Het resultaat van onze zoektocht kan je vinden op deze website. We hopen alvast dat je onze baby armbandjes net zo leuk vindt als wij. 

Veel groetjes,

Olivia

 

Waar we goed in zijn

✓ Gratis levering ✓ Naamgravering ✓ Binnen 48u verstuurd ✓ Geen nikkel of toxische stoffen ✓ Duurzame verpakking


Select language